Grbavička 4, Sarajevo, Bosna i Hercegovina info@unioninvest.net +387 33 567 431 +387 33 220 952 UK flag BHS zastava
MODERNA INŽINJERING KOMPANIJA EFIKASNO I RENTABILNO ODGOVARA NA SVE POTREBE KLIJENATA
DOM ZDRAVLJA NOVI GRAD, KUMROVEC, REKONSTRUKCIJA OBJEKTADOM ZDRAVLJA NOVI GRAD, KUMROVEC, REKONSTRUKCIJA OBJEKTADOM ZDRAVLJA NOVI GRAD, KUMROVEC, REKONSTRUKCIJA OBJEKTADOM ZDRAVLJA NOVI GRAD, KUMROVEC, REKONSTRUKCIJA OBJEKTADOM ZDRAVLJA NOVI GRAD, KUMROVEC, REKONSTRUKCIJA OBJEKTADOM ZDRAVLJA NOVI GRAD, KUMROVEC, REKONSTRUKCIJA OBJEKTA

DOM ZDRAVLJA NOVI GRAD, KUMROVEC, REKONSTRUKCIJA OBJEKTA 

Izvođenje radova na adaptaciji, djelimičnoj sanaciji i dogradnji objekta OJ Dom Zdravlja Novi Grad „Kumrovec“- druga faza.

Objekat Doma zdravlja Novi Grad, izgrađen 1974. godine, je najveći Dom zdravlja u Sarajevu i opslužuje najveći broj stanovnika u Sarajevskom kantonu. 

Predstavlja sinonim za primarnu zdravstvenu zaštitu Kantona Sarajevo, te obzirom da je pretrpio značajne štete u predhodnim ratnim dejstvima, rekonstrukcijom koju Unioninvest izvodi, objekat će zasjati u pravom svjetlu i vrlo brzo otvoriti pacijentima svoja vrata.


Rekonstrukcijom je između ostalog, planirana izrada novih podnih i zidnih obloga, zamjena unutrašnje stolarije, dogradnja trećeg sprata za proširenje stomatološke službe, kao i sanacija krova, te zatvaranje pasarele i vanjskog stepeništa. Neophodna je i zamjena i sanacija svih postojećih elektroinstalacija, vodovodnih i kanalizacionih instalacija, kao i fasade i instalacija za grijanje. Takođe će se izvesti i novoplanirano vanjsko uređenje objekta.

 

Osnovni podaci:

Ukupna vrijednost ugovora: 4.129.347,20 BAM (2.111.301,70 €)
Investitor: JU Dom Zdravlja Kantona Sarajevo
Lokacija/Adresa: Otoka, Sarajevo
Period: 2015 – 2016

back Top