Grbavička 4, Sarajevo, Bosna i Hercegovina info@unioninvest.net +387 33 567 431 +387 33 220 952 UK flag BHS zastava

 

Nakon uspješno završenog projekta izgradnje stambeno-poslovnog kompleksa Veneto Otoka, Unioninvest počinje izgradnju apartmana na bosanskohercegovačkoj olimpijskoj ljepotici, Bjelašnici. Riječ je o aparhotelu Smuk čija gradnja počinje krajem jula tekuće godine.

 

„Kupovina nekretnine na planini više nije luksuz već potreba svakog čovjeka koji zbog zagađenog i stresnog gradskog okruženja ima potrebu da psihofizičko stanje organizma vrati u ravnotežu. Sarajevo se tokom cijele godine, zbog položaja grada u kotlini, suočava sa neprilikama kao što su gusta magla, visok stupanj zagađenosti, sparina u zraku i nepodnošljiva vrelina asfalta. Neka vaš izbor pri kupovini nekretnine bude ime od povjerenje. “, poručili su iz Unioninvest holding-a.

Moderan dizajn inspirisan ljepotom i posebnošću Bjelašnice, kvalitetni materijali i vrhunska oprema, pouzdana izgradnja respektabilnog izvođača, te potpuno prilagođeni uslovi za boravak na planini, su samo nekolicina razloga zašto su apartmani aparthotela Smuk poželjna nekretnina.

NOVOSTI

24/12/2020

Promijenjen naziv Društva u Unioninvest d.d. Sarajevo

više
16/12/2020

Prva faza izgradnje kompleksa Smuk na Bjelašnici je počela. U pretporodaji su apartmani od 26 do 66 kvadrata u Vilama A i B.

više
02/12/2020

Održana II (druga) vanredna Skupština Društva u 2020. godini

više
back Top