Grbavička 4, Sarajevo, Bosna i Hercegovina info@unioninvest.net +387 33 567 431 +387 33 220 952 UK flag BHS zastava

U petak, 11. septembra, kompanija Unioninvest holding d.d. je održala prvo „Team building“ druženje. U ljepotama Bjelašnice, na Javorovom dolu, uposlenici su uživali u sportsko-rekreativnom programu koji je pripremio Javorov do, kao i kreativnoj radionici pod nazivom „Picasso“ u organizaciji kompanije Creativa BH.  Podjeljeni u timove uposlenici su se takmičili u različitim vještinama, a pobjednički tim je dobio prigodne nagrade. Nakon tzv. radnog dijela programa, uposlenici su nastavili druženje uz roštilj i specijalitete Javorovog dola.

U cjelodnevnom druženju, kroz  planirane aktivnosti, timovi su radili na jačanju timskog duha, boljoj međusobnoj komunikaciji i upoznavanju, te učili o komunikaciji, povjerenju, saradnji i ulogama koje imaju.

NOVOSTI

15/09/2020

U petak, 11. septembra, kompanija Unioninvest holding d.d. je održala prvo „Team building“ druženje na Bjelašnici.

više
19/08/2020

Kompanija Unioninvest holding d.d. i Javno komunalno preduzeće Visoko su danas, 19.8., u Kulturnom centru Altindag Visoko potpisali ugovor o realizaciji treće faze projekta proširenja gradskog vodovodnog sistema Visoko

više
07/07/2020

Nakon uspješno završenog projekta izgradnje stambeno-poslovnog kompleksa Veneto Otoka, Unioninvest počinje izgradnju apartmana na bosanskohercegovačkoj olimpijskoj ljepotici, Bjelašnici.

više
back Top