Grbavička 4, Sarajevo, Bosna i Hercegovina info@unioninvest.net +387 33 567 431 +387 33 220 952 UK flag BHS zastava

Vizija i misija


Vizija:

Unioninvest d.d. je moderna inžinjering kompanija koja efikasno i rentabilno odgovara na sve potrebe naših klijenata uz održavanje kvalieta, integriteta poslovanja i visokog zadovoljstva zaposlenih, klijenata i partnera. Mi u objekte koje projektujemo, gradimo i održavamo uvodimo život i stvaramo uvjete da bude ugodniji uz maksimalnu funckionalnost, iskorištenost prostora i energije.

Misija:

Mi smo respekabilan, pouzdan i kvalitetan partner u svim inžinjering poslovima visokogradnje, a posjedujemo i kapacitet da sa velikom profesionalnošću vodimo i razvijamo i vlastite nekretnine.

Naša specijalnost su sistemi potrebni za funkcionisanje stambenih, poslovnih i komercijalih zgrada i infrastrukturnih projekata Naše projekte karakteriše certificitani kvalitet, moderni pristup gradnji i racionalno korištenje prostora uz postizanje maksimalne energetske efikasnosti uz brigu za zdravlje i okolinu.

Naši investitori, klijenti i dobavljači su naši partneri sa kojima timski radimo i optimiziramo rješenja sa ciljem ostvarivanja dugoročne saradnje.

Naši glavni resursi su kadrovi - stručnjaci raznih profila i specijalnosti kojima obezbjeđujemo uslove za kontinuirano usavršavanje, ugodne uslove za rad te mogućnost da napreduju.

Mi smo socijalno odgovorna kompanija koja je posvećena generiranju novih ideja za kvalitetnije zadovoljavanje potreba tržišta.

NOVOSTI

06/12/2022

Dana 30.11.2022. godine održana je 3. vanredna Skupština Unioninvest d.d. Sarajevo

više
15/11/2022

Treća vanredna Skupština Unioninvest d.d. Sarajevo zakazana je za srijedu, 30. novembar 2022. godine

više
27/09/2022

U ponedjeljak, 26.9.2022. godine održana je 2. vanredna Skupština Unioninvest d.d. Sarajevo tekuće godine.

više
back Top